Consulten

Coan biedt het volgende aan….

Wat wij aanbieden

Individueel draagconsult

In ongeveer 1,5 uur tijd laten we verschillende manieren van dragen zien. En we leren jou een knoop naar keuze onder de knie te krijgen.

Knoop aanleren

In ongeveer 1 uur tijd leren we je een knoop naar keuze aan. Een knoop voor een rekbare doek, een knoop voor buikdragen of rugdragen met een geweven doek.

Pasconsult

In ongeveer 1 uur tijd kun je verschillende draagzakken uitproberen en passen.

Instructie en afstellen draagzak

Heb je een draagzak aangeschaft, maar je weet niet goed hoe je hem precies moet gebruiken. In ongeveer een half uur krijg je instructie hoe de draagzak te gebruiken en af te stellen. 

Draagworkshop

Wil je bijvoorbeeld met een paar vriendinnen leren dragen, dan kunnen we een draagworkshop geven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zwangerschap

In ongeveer 1,5 tot 2 uur tijd nemen we zes knopen door en kijken we welke voor jou het meest comfortabel is. Met de knopen verbeter je de houding, ondersteun je de buikspieren en ontlast je je bekkenbodem. Ook zorgt het voor meer zuurstoftoevoer.

Tarief

We rekenen met een vast tarief van €20 per half uur per persoon. Voor een extra persoon rekenen we €10 extra. Binnen Lelystad geen reiskosten, buiten Lelystad in overleg.

Mocht je zelf een goed idee hebben, laat het ons weten.

%d bloggers liken dit: